Biz Dijital Medya Takip Ajansıyız 😊

Geleneksel medya takibinin küllerinden doğan Deep Haber, markaların işletmeleri için önemli olan verilere erişmesini sağlayan bir sosyal izleme aracıdır. 2017 yılında müşterileri, pazarları ve rakipleri hakkında yayınlanan içerikleri takip ederek Deep Haber’in temellerini atmış olduk. 

Medya takip sektörünün dijitalleşme eğilimini fark eden ekibimiz, web verilerini taramanın ve dizine eklemenin arkasındaki teknolojiden etkilenmişti, bu yüzden neden işletmeler için güçlü bir web arama mekanizması oluşturmayalım diye düşündük. Diyelim ki, markaların web’de, haber sitelerinde, bloglarda, forumlarda ve sosyal medyada kendileri hakkında ne söylediklerini takip etmelerini sağlayan bir şey yapmayalım? Peki ya tüm bunları gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmeyelim?

Deep Haber böyle ortaya çıktı. 2017 yılında projemizin ilk minik versiyonunu çıkardık. Yavaş yavaş Deep Haber’de tam zamanlı çalışacak insanları işe almaya başladık. Sonunda bir geliştirici ekibimiz oldu. 2017 yılının Eylül ayında şirketimizi resmileştirdik. Yeni çalışma arkadaşları edindik. 2021 yılında yeni Ofisimize taşındık! 

2022 itibariyle artık bilinen bir marka haline gelmeye başladık. Küçük yerel işletmelerden ve yeni kurulan şirketlerden uluslararası markalara kadar 200’ün üzerinde müşterimiz var. Büyümeye ve daha da çok gelişmeye devam ediyoruz. 

Ve daha yeni başlıyoruz 😉

Kuruluş
0
Mutlu Müşteri
0 +
Günlük Veri Arşivi
0 +
Uygulamayı indirin

Nitelikli bilgi parmaklarınızın ucunda

Deep Haber mobil uygulamarına Google Play ve App Store mağazalarından hemen indirebilirsiniz.

Sizinle geliştiriyoruz